Saponia: Akcija darivanja krvi
  help
Saponia: Akcija darivanja krvi
Utorak, 1. Prosinac 2015, 13:00 - 16:00

Sa  zadovoljstvom se može istaknuti da je nakon 15-tak godina Aktiv dobrovoljnih davatelja krvi SAPONIA ponovno započeo s organiziranjem i provođenjem redovnih akcija dobrovoljnog darivanja krvi.

Ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Osijek, Marko Đukić, i predstojnica Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC Osijek, prof. prim. dr. sc. Marina Samardžija i predsjednik Uprave, Darko Skender na zajedničkom sastanku u Saponiji dogovorili su održavanje redovnih akcija dobrovoljnog darivanja krvi svaka četiri mjeseca. Akcije će se održavati u radno vrijeme u prostorijama Saponije, a svi zaposlenici koji budu darovali krv imat će slobodan dan sukladno Zakonu o radu.
 
Saponija, kao privatna tvrtka, ovim činom pokazala je društveno odgovorno ponašanje i osjetljivost prema društvenoj zajednici jer je svima znano da krv kao lijek može darivati samo zdrav čovjek pa time i zaposlenici Saponie.

Stoga je ovaj potez Uprave Saponie svakako za pohvaliti, a može biti poticaj i drugim tvrtkama s većim brojem zaposlenika.   

Prva akcija aktiva Saponia održat će se u utorak, 1. prosinca 2015. u vremenu od 13 do 16 sati u prostorijama Saponie d.d. , Matije Gupca 2, Osijek pa Vas molimo da akciju odgovarajuće pratite.

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja