Epic: #CASA
  help
Epic: #CASA
Subota, 21. Studeni 2015, 22:00

casa-osijek2111

#CASA tulumi idu dalje, zima je pred vratima, ptice sele u toplije krajeva, ali Labud dolazi u Osijek :)

Jedan od nosećih stupova zagrebačke ekipe Ekstrakt koja zadnjih par godina žari i pali zagrebačkom techno/house scenom te se osim odličnim gostovanjima mapirala kao neizostavan čimbenik domaće scene i izvrsnošću DJ-a iz vlastite obitelji koji svake godine bilježe nastupe na festivalima kao što su Dimensions, Sonus i sl.

Osim njega, naš legos Jan Kinčl Zero premijerno će Osijeku predstaviti svoj LIVE nastup i vlastitu produkciju, dakle u pratnji ritam mašina i raznoraznih gadgeta kojima stvara glazbu.

Na meniju je prava poslastica za sve ljubitelje techna i housea, a Epic je definitivno najbolje mjesto da gurmanski užitak bude potpun ;)

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#Casa je praktički kućni tulum trojice starih lisaca domaćeg clubbinga koji se kao ideja desio prilikom njihove zajedničke ljetne rezidencije. Vodeći se time kako je kvaliteta važnija od kvantitete započeli su i zajedničku večer tj. nepretenciozan tulum posvećen najfinijem house, deep house i techno zvuku.

Njihova imena su Yesh, Jan Kinčl Zero i Pips koji svaki iza sebe imaju već više od desetljeća iskustva kroz razne projekte, stotine svirki na domaćem i stranom terenu, kako klupskom tako i festivalskom te je svatko tko se smatra iole ozbiljnijim clubberom sigurno naišao na njihova imena svojim klupskim putem. Kroz #Casa tulume ispoljavaju svoju iskrenu ljubav prema 4x4 zvuku.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Ulaz: 30kn do 00:00, 40kn nakon

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

https://www.facebook.com/casadelmusic/

 

SiB.hr

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja