Artitudo: Upis novih članova
  help
Artitudo: Upis novih članova
Ponedjeljak, 9. Studeni 2015, 08:00
Do Ponedjeljak, 30. Studeni 2015

10 razloga zašto biste se trebali početi baviti pole dance-om:
1. Zato što ste se već previše puta uhvatili da gledate u slike vrhunskih pole dancer-ica i mislite: "Želim i ja ovo napraviti"      
 2. Zato što duboko u sebi znate da ste sposobne za nevjerojatna postignuća
 3. Zato što želite izgubiti udio masnog i povećati udio mišićnog tkiva
4. Zato što ste odlučile živjeti zdravo, ali ne i dosadno!
 5. Zato jer vam senzualnost uvijek zamalo uzmakne (ovaj je bio moj)
 6. Zato jer zelite objavit badass fotku na FB da svi vide koliko ste snažne
 7. Zato jer želite ful pink,žensko društvo koje vas razumije
 8. Zato jer je ovo samo jedan u nizu sportova koji ste savladali i koje ćete tek savladati
9. Zato jer je u isto vrijeme sexy, moćno i kreativno
10. Zato jer možete!
 
10 izgovora koji će vam pasti na pamet i naš komentar na njih:
1.       „Nemam dovoljno snage u rukama“ – Imaš! Ako možeš otvoriti bočicu vode, možeš i ovo. Nitko ne očekuje da se uhvatiš trepavicama za plafonjeru i pjevaš Adele na švedskom- odmah! Snaga dolazi treniranjem i sama ćeš se iznenaditi vrlo brzo kad vidiš da si napredovala. A danas-sutra tko zna, možda Adele primi vrlo zanimljiv video u svoj inbox.

2.       „Jooooj ma ja uopće nisam sexy“ – Gdje piše da moraš biti sexy? Ti si slobodna i neovisna ženska individua koja ne mora bit sexy,ako ne želi. Ćao! Također, ti slobodna i neovisna ženska individua koja je sexy ako to želi biti. ĆaoZdravo! Kako god okreneš sama biraš svoj stil treninga. Možeš trenirati da visiš naglavačke dok su ti noge u špagi na šipci i izgledaš kao Ruska gimnastičarka na Olimpijadi,a možeš trenirati senzualni ples od kojeg ćeš se osjećati i izgledati sexy kao Sofia Vergara.

3.       „Što će ljudi reći?“- Uhmmmmm, ništa! Nije ih briga, imaju svoj život. Tvoji frendovi će reći kako je to super i baš se čini teško i kak si to uspjela napravit i wooow jel imaš još slika??

4.       „Ja sam prestara za to.“- Znam 65-godišnjakinju koja se bavi Pole-dance-om i super joj je. I nama je ona super :D Imamo djevojke od 14 godina, pa eto do 65 godina. Sve dobne skupine su dobrodošle i zasigurno ćete imati nekoga Vaših godina u grupi.

5.       „Ali ja stvarno nemam dovoljno snage!“ – Vrati se na broj 1, pročitaj ga ponovo i reci sebi: Ja mogu otvoriti bočicu vode.

6.       „Ma imam već dovoljno posla s faksom/poslom, neću stići.“-  Ok, budi za laptopom onda od 21-22:30h kad završiš s faksom i lajkaj fotke djevojaka koje su stigle. Btw: imamo i taj termin treninga za sve one koji ne mogu ranije. Ok, sad sam zločesta, ali znaš da imam pravo. Tough love!

7.       „Što ako mi se druge cure budu smijale?“- Ne smijemo se jedne drugima, nego ti poguramo guzu kad nešto 'zamalo možeš' i plješćemo ti i grlimo te kad sljedeći put to sama napraviš. Doslovno. Ne bi vjerovala kako svaka od nas može brzo zgrabiti mob i uslikati te kad vikneš sa šipke: „AAAAAAAAAAAAAAAAAAA, EVO GAAAA!!!“

8.       „Ma neće mi to pomoći da smršavim!“- Ne! Stavljanje majoneze na svoju pizzu i umakanje smokija u šećer jer si u pms-u ti neće pomoći da smršaviš.

Nemoj misliti da te osuđujem, naprotiv,navela sam primjere iz osobnog iskustva. PMS ne bira i sve je logično. Fizička aktivnost u kojoj moraš dizati cijelu svoju težinu i to svim mišićnim skupinama će ti pomoći da smršaviš.

9.       „Ali ja ne želim mršaviti!“-  Ako si to pomislila, znači da pod a) nemaš masnog tkiva i ne vidiš razloga za mršavljenjem ili pod b) imaš masnog tkiva,ali to je tvoje masno tkivo i baš ti je super. E pa ako je tvoj slučaj pod a) onda će ti tijelo na ovakve treninge reagirati samo jačanjem mišića, a ako je tvoj slučaj pod b)često pravimo Nutella-Oreo Cheescakeove u studiju pa nemaš problem.

10.   „Već idem na neke druge treninge“-To je kul. To je više nego kul. Dođi na jedan trening kod nas bespla,pa vidi što ti se više sviđa.

Da zaključimo : ti si slobodna i neovisna ženska individua i možeš što hoćeš.

Aerial Arts Artitudo upisuje nove članice. Za sve informacije mozete se javiti na broj 092/340-7125 (Monika) ili u inbox FB stranice: https://web.facebook.com/Artitudo/?fref=ts

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja