Osijek: Karavana od Prevlake do Vukovara
  help
Osijek: Karavana od Prevlake do Vukovara
Utorak, 17. Studeni 2015, 18:00

Sredinom studenoga 2015., kao i svake godine, u Osijek dolazi karavana motociklista koja vozi od Prevlake do Vukovara u organizaciji Moto kluba Korčula. U povodu obilježavanja 24. godišnjice sjećanja na žrtvu Vukovara, Moto Klub KORČULA u suradnji s moto klubovima iz cijele Hrvatske, organizira vožnju motorima od Prevlake do Vukovara. 8. Karavana Prevlaka-Vukovar – Zajedno u ratu zajedno u miru vozi se pet dana od 13. studenoga, a u Osijek dolazi uoči Dana sjećanja 17. studenoga oko 18 sati.

U Osijeku će doček Karavane biti organiziran kod „fiće i tenka“ na križanju Vukovarske i Trpimirove ulice, u utorak, 17. studenoga od 18 sati gdje će predstavnici Grada, Županije, Karavane i Moto zajednice grada Osijeka zapaliti svijeće i odati počast žrtvama Domovinskog rata.

Smještaj i okrjepa za sudionike Karavane organizirani su u Hrvatskom domu u Tenji, a sudionici Karavane sudjelovat će i u velikoj humanitarnoj akciji Moto kluba Veterana Slavonija i Baranja (drugu po redu) obnove stana u gradskom vlasništvu dragovoljnim donacijama. Polazak za Vukovar planiran je za srijedu, 18. studenoga u 8 sati. U Vukovaru će motociklisti iz Karavane sudjelovati u Koloni sjećanja.

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja