PRONI Osijek: Prijave za sudjelovanje u programu 'Akademije društvenog poduzetništva i samozapošljavanja'''
  help
PRONI Osijek: Prijave za sudjelovanje u programu 'Akademije društvenog poduzetništva i samozapošljavanja'''
Ponedjeljak, 9. Studeni 2015, 08:00
Do Ponedjeljak, 30. Studeni 2015

Otvorene su prijave za sudjelovanje u programu „Akademije društvenog poduzetništva i samozapošljavanja“, za nezaposlene mlade osobe, u dobi od 18 do 29 godina, a koje nisu redovni studenti.

Akademija se sastoji od 10 dana besplatne edukacije, tijekom prosinca 2015. te siječnja 2016.
Program uključuje nekoliko tematskih cjelina u sklopu kojih će sudionici naučiti što je društveno poduzetništvo i po čemu se razlikuje od „klasičnog“ poduzetništva, koji su primjeri uspješnih društvenih poduzeća u Hrvatskoj i svijetu, koje su vještine potrebne za vođenje poslovanja, kako razraditi (društveno) poduzetničku ideju i napisati poslovni plan, kako voditi (društveno) poduzeće i planirati dugoročni razvoj te povećati šanse za uspjeh na tržištu, zatim koja je razlika između udruga, zadruga i trgovačkih društava kako i gdje doći do podrške i poticaja za razvoj (društvenog) poduzeća i (samo)zapošljavanja.

Prijave za sudjelovanje u programu izobrazbe mogu se slati od 9. studenoga do 30. studenog 2015. na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Za sudjelovanje je potrebno ispuniti Prijavnicu i motivacijsko pismo, detalji o Akademiji i prijavnica se nalaze na sljedećim web stranicama: www.programsalter.hr ; www.vcos.hr , www.proni.hr , www.icm-osijek.info .

Više informacija o mogućnostima sudjelovanja u programu izobrazbe možete dobiti u uredu PRONI Centra za socijalno podučavanje, Šetalište P. Preradovića 7/II, Osijek, putem telefona, 031 207 428 ili e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Akademija društvenog poduzetništva i samozapošljavanja, provodi se u sklopu projekta „Nove mogućnosti – veći izgledi za zapošljavanje nezaposlenih mladih“, kojeg provodi Udruga za razvoj civilnog društva SMART, u partnerstvu s PRONI Centrom za socijalno podučavanje Osijek,  Volonterskim centrom Osijek, Regionalnim info-centrom za mlade Rijeka “UMKI”, Gradom Rijeka i Gradom Osijek. Cilj projekta je povećati zapošljivost i fleksibilnost nezaposlenih mladih na tržištu rada.

Vrijednost projekta je 180.640,61 Eura, sufinanciran je sredstvima Europske unije putem komponente Razvoj ljudskih potencijala unutar EU fonda IPA, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Grada Rijeke.

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja