DJK Osijek: Predstava Veseli medvjedići
  help
DJK Osijek: Predstava Veseli medvjedići
Subota, 14. Studeni 2015, 18:00

Provedite subotnje popodne u toplom i veselom okružju! Pozivamo vas na predstavu Veseli medvjedići koju rado gledaju generacije naših malih posjetitelja i koja godinama ne silazi s repertoara naše kazališne kuće. Miška i Maška ponovno su s vama ove subote, 14. studenoga 2015. s početkom u 18 sati! Dođite na veselo druženje i pogledajte jednu od naših najgledanijih i najomiljenijih predstava na nedjeljnoj matineji Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića.

Pogledajte dogodovštine i nepodopštine koje stvaraju Miška i Maška zvijezde naše predstave! U predstavi sudjeluju Zvjezdana Bučanin kao Maška i Aleksandra Colnarić kao Miško koje su oživjele svoje junake, dva simpatična medvjedića, temperamentnom igrom i zanimljivim glasovima, uz jednako tako razigrane pripovjedače i animatore, tumače ostalih uloga, a to su: Lidija Helajz, Inga Šarić i Tihomir Grljušić.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna možete kupiti na blagajni Kazališta svakim radnim danom od 8 do 15 sati, a možete ih i rezervirati na broj 031 501 485 ili mejlom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja