Vukovar: Crobowl IV Osijek Cannons - Zagreb Patriots
  help
Vukovar: Crobowl IV Osijek Cannons - Zagreb Patriots
Subota, 14. Studeni 2015, 13:00

alt

U subotu 14. studenog u Vukovaru će se po prvi puta odigrati utakmica američkog nogometa, da bi Vukovarci što bolje upoznali ovaj sport, Grad Vukovar i Hrvatski savez američog nogometa organiziraju finalnu utakmicu Hrvatske lige američkog nogometa u kojoj će se susresti Zagreb Patriotsi i Osijek Cannonsi.
Zagrepčani u finale ulaze kao jedina neporažena ekipa prvenstva te su s pravom favoriti u ovom susretu, no Osječani koji su u Splitu osigurali put u finale imaju priliku po prvi puta u četiri sezone, koliko se prvenstvo igra, osvojiti naslov prvaka Hrvatske.

Kako je ovo prilika da Vukovarci vide nešto novo i kako se očekuje velik broj gledatelja utakmica također ima i humanitarni karakter. Tokom susreta prikupljati će se sredstva za Udrugu „Golubica“ Vukovar, riječ je o udruzi za osobe s intelektualnim oštećenjima koja djeluje na području grada Vukovara i Vukovarsko - srijemske županije od 1970. godine.

Pozivamo vas da se pridružite momčadima i pružite im potporu u borbi za naslov prvaka te da zajedno s igračima damo potporu radu vukovarske „Golubice“.
Susret započinje u 13.00 sati na stadionu HNK Vukovar '91.   
Ulaz je besplatan.

Dodatne informacije potražite na poveznici:
https://www.facebook.com/events/953127554748619/
Ostale poveznice:
https://www.facebook.com/OsijekCannons/?fref=ts
https://www.facebook.com/ZgPats/?fref=ts

 

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja