Epic: BAD COPY @ VuBass Showcase
  help
Epic: BAD COPY @ VuBass Showcase
Subota, 14. Studeni 2015, 21:00

VuBass Showcase uz beogradski BAD COPY u osječkom klubu EPIC

Bad Copy nastupa u osječkom klubu EPIC u sklopu VuBass Showcase večeri u subotu 14.11.2015.

BAD COPY - popularni hip hop trojac iz Beograda koji čine Sky Wikluh, Timbe i Ajs Nigrutin nastaje 1996 godine. Mnoštvo odličnih rima i beatova okupili su u 4 izdana studijska albuma “Orbod mebej” iz 1996., “Sve sami hedovi” iz 2003., “Najgori do sada” iz 2006. i “Krigle” iz 2013. godine objavljen nakon sedmogodišnje pauze u stvaranju. Povratnički album "Krigle" sadrži pregršt lirike, rima i beatova koji su specifični samo za barabe i već sada postaje prepoznatljiv po hitovima “Esi Mi Dobar”, "Dzastin Biberi", "Ljubav ili Pivo" i druge. U međuvremenu pojedinci ostvaruju kvalitetne solo projekte i suradnje s istaknutim balkanskim hip-hoperima poput Marčela, Ede Maajke, Prti Bee Gee-a i drugih. Bogatu karijeru obilježavaju hitovi poput "Uno Due Tre", "Zurka", "Idemo Odma" i dr. i dr.
https://www.facebook.com/badcopy011


Za sve dodatne informacije pratite stranicu eventa: https://www.facebook.com/events/1499448707044906/
VuBass Showcase večeri dio su projekta "VuBass" zaduženog za promociju "bass" glazbe u Slavoniji više @ https://www.facebook.com/vubass.vukovar

Ulaznice po 45 kuna su u pretprodaji "Barcelona Pub" Vukovarska 4a Osijek, a na ulazu u klub 14.11. iznositi će 60 kuna.  

Ne propustite show koji priprema trojac a za provjereno dobro zagrijavanje i bass after zaduženi su Leeks, Kula i Oliver.

 

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja