Tufna: Giancarlo Brunello & DJ Jurki
  help
Tufna: Giancarlo Brunello & DJ Jurki
Subota, 7. Studeni 2015, 22:00

U subotu, 7. studenog, klub Tufna rasplesati će kombinacija live harmonike i house glazbe, koju će na glavnom flooru izvoditi Giancarlo Brunello & DJ Jurki. Ova odlična kombinacija garantira vruću i jedinstvenu atmosferu, koju potvrđuju brojni nastupi ovog dvojca diljem Hrvatske. Cijena ulaznice je 15kn, za kojih dobiješ jednu konzumaciju prilikom ulaska u klub.

GIANCARLO BRUNELLO

Školovani harmonikaš koji već 6 godina uspješno kombinira house glazbu i svoj omiljeni instrument. Giancarlo u svojim nastupima nerijetko odlazi u publiku, koju animira i između koje zbog wireless opreme uspješno nastupa. Talent i odlična komunikacija s publikom glavni su Giancarlovi aduti, a dokaz tomu su brojni nastupi u hrvatskim klubovima (Hacienda, Exit, Saloon, Gallery, The Best, Khala bar, Green Gold, East&West i mnogi drugi klubovi.

DJ JURKI

DJ Jurki posljednjih 5 godina je rezidet Novaljskog kluba Papaya, gdje se specijalizirao za poznate dnevne afterbeach partye. Dugogodišnji je DJ Collegium agencije, s kojom već 7 godina nastupa na različitim putovanjima diljem Europe, od Češke i Španjolske do Grčke i Francuske, a na čijim je zabavama prisutvovalo preko 10 000 mladih Hrvata. Jurki je jedan od rijetkih domaćih DJ-eva, koji je nastupao na premijernom Ultra Europe festivalu u Splitu, u sklopu popularnog DJ dua "Frankie Headfors", kojeg je osnovao.

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja