Hir: Vikend program
  help
Hir: Vikend program
Srijeda, 4. Studeni 2015, 21:00
Do Subota, 7. Studeni 2015

Srijeda, 4. studeni 2015.
Duo 'Calypso' čine Donata Leko i Bojan Lalić, koji u raznim kombinacijama surađuju od početka '90-tih. Zajedno su nastupali u nekoliko glazbenih grupa: ELSA band, RIVERLORDS All Star Band te akustični COSMO band. Kao 'Duo Calypso' njeguju minimalistički akustični izričaj.

Izvode najveće hitove raznih glazbenih žanrova (pop, rock, country, reagge, disco) renomiranih stranih i domaćih izvođača.

... Stonesa, Gunsa, Boba Marleya, Josipe Lisac, Zdenke Kovačiček, Gibbonija, Bijelog Dugmeta.

Za razliku od današnjice, kad di-džeji 'sviraju' a starlete zijevaju na playback, Duo 'Calypso' će Vas vratiti u vremena kad je na pozornici bilo mjesta za 'live' svirku i za kvalitetnu glazbu.

Petak, 6. studeni 2015.
Protokol je osječki rock bend, nastao iz benda Panic Light. Bend je osnovan 2009. godine, te nakon nekoliko izmjena članova i profiliranja vlastitog izričaja, okuplja se postava koja samostalno snima vlastite autorske pjesme i svira pjesme popularnih rock bendova.

Protokol čine: Filip Lacković / Laco – vokal, bas gitara; Vlatko Gorjup / Vlac – vokal, bubanj; Kristina Terzić / Terza – vokal, violina i Ivan Benović / Bena – gitara.

Sviraju DIRE STRAITS, PINK FLOYD, JETHRO TULL, EKV… itd.
Početak točno u 22 h.

Subota, 7. studeni 2015.
Jimi i prijatelji

Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Nazad

Najave događaja