Sport / Nogomet

VIDEO: H.D. - Osijek 1:1

VIDEO: H.D. - Osijek 1:1

Utakmicom Hrvatskog dragovoljca i Osijeka otvoreno je šesto kolo 1. HNL. Koliko god da su se Dragovoljci hrabrili pred današnji susret, do prve prvenstvene pobjede ipak nisu stigli. Po završetku susreta mogu biti sretni što su uspjeli spasiti barem bod protiv vrlo raspoložene momčadi Osijeka...

Utakmicom Hrvatskog dragovoljca i Osijeka otvoreno je šesto kolo 1. Hrvatske nogometne lige. Koliko god da su se Dragovoljci hrabrili pred današnji susret, do prve prvenstvene pobjede ipak nisu stigli. Po završetku susreta mogu biti sretni što su uspjeli spasiti barem bod protiv vrlo raspoložene momčadi Osijeka...
d749115c56dc81b00a1f7406d88a5cee.jpg
Osječani su, na krilima prošlotjedne pobjede u Puli, u Zagreb stigli s jednim isključivim ciljem – pobijediti Hrvatski dragovoljac. Međutim, niti su Dragovoljci stigli do prve pobjede, niti su igrači Branka Karačića slavili drugi put zaredom.
Pred oko 1000 gledatelja, utakmicu su bolje otvorili gostujući nogometaši. Već u osmoj minuti obrani Hrvatskog dragovoljca zaprijetio je Ivan Miličević, a samo dvije minute kasnije, ponovno prilika za goste. Srđan Vidaković priprijetio je vratima domaćih.
Zgoditak za Osječane u 19. minuti. Na asistenciju Ivana Miličevića pogodak je postigao Josip Barišić. Nakon zasluženog vodstva gostiju, igrači Hrvatskog dragovoljca uspjeli su uspostaviti terensku ravnotežu, ali uz samo jednu izgledniju priliku. Mario Jurin sjajno je pucao, ali se odlično iskazao vratar gostiju Kardum. Minimalnim vodstvom Osijeka otišlo se na odmor.
U nastavak utakmice igrači trenera Karačića ušli su s namjerom čim prije riješiti susret u svoju korist. U prvoj minuti drugog poluvremena prilika za Miličevića, dok je četiri minute kasnije gol domaćih ugrozio Vedran Jugović.
Ostatak drugog dijela protekao je u ravnopravnoj igri, a odlučniji domaćin, koji je zadnjih petnaestak minuta preuzeo inicijativu, uspio je postignuti pogodak i osigurati drugi ovosezonski bod. Džoker s klupe trenera Mladine ovaj put je bio Goran Međumurac, koji je u 85. minuti susreta postigao izjednačujući zgoditak, za konačnih 1:1.
Osijek je većinu utakmice bio bolja momčad, ali se upornost i odlučnost domaćih igrača isplatila te je podjela bodova ipak najrealniji ishod današnjeg susreta

VIDEO:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

{youtube}dyDrCtWWOeY{/youtube}

TEKST i FOTO: www.sportnet.hr
VIDEO: www.stv.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!